Sustainable Travel Finland -hankkeeseen osallistuminen

 

Yrityksemme Santa Claus Reindeer Oy, johon kuuluvat Santa Claus Reindeer -poropuisto, Joulumuorin talo ja Lapland Restaurant Kotahovi, haluaa edistää kestävää kehitystä osallistumalla uuteen Sustainable Travel Finland -vastuullisuushankkeeseen. Hanke kannustaa ja ohjaa suomalaisia matkailuyrityksiä muuttamaan toimintaansa vastuullisemmaksi ja sitä kautta toimimaan Suomen matkailun kestävän kehityksen hyväksi. Hankkeen eri vaiheet auttavat yrityksiä kehittämään toimintansa osa-alueita vähitellen.

Vastuullisuus ei kuitenkaan tarkoita vain ekologisuutta: haluamme myös säilyttää ja elävöittää lappilaista kulttuuriperintöä, erityisesti lappilaista ruokakulttuuria. Näin ollen hankkeen arvoihin ja tavoitteisiin sitoutuminen oli helppoa, ja aloitimme hankkeen tukeman tien kohti vastuullisuutta keväällä 2020.

Ensimmäiset päämäärämme kestävyyden edistämiseksi ovat kausittaisten ja paikallisten ainesosien käytön lisääminen ravintolassamme, ruokahävikin vähentäminen sekä asiakkaidemme ruokavalioiden ja allergioiden entistä parempi huomioiminen. Lisäksi tavoitteenamme on ekologisuuden lisääminen kaikessa toiminnassamme, kuten ruoanvalmistuksessa, vedenkulutuksessa, kierrätyksessä, sähkönkulutuksessa ja lämmityksessä. 

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen asiakas kokee olonsa tervetulleeksi iästään, erityisruokavalioistaan tai mahdollisista rajoitteistaan huolimatta. Olemme pitäneet tarkasti huolen, että ravintolassamme voi liikkua esteettömästi.

Jos haluat tietää lisää vastuullisuushankkeestamme, käänny henkilökuntamme puoleen tai lähetä meille sähköpostia!